Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät5.2g20kcal0.7g3.6g0.3g0.3g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g8.9g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g44kcal1.6g8.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko14g22kcal0.8g4.1g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.4g2.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g157kcal5.7g29.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818