Marenki

Netistä löydetty ohje, sivustoa en enää muista.

Vatkaa valkuaist kovaksi vaahdoksi, lisää makeutusaine koko ajan vatkaten.

Lisää etikka (3 tippaa) loppuvaiheessa.

Tee 2 pyöreätä pohjaa tai 1 pellin kokoinen.

Paista 125 asteessa 60-70min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 13g5.6kcal1.3g0.1g0g0g
Väkiviinaetikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g17kcal2.6g1.6g0g0g
Valittu annoskoko14g9kcal1.3g0.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.7g0.4g0g0g
Arvot/100g100g60kcal9.2g5.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311932