Makaronilaatikko (porkka-chili)

Keitä makaronit ohjeen mukaan (laita kasvisliemikuutio keitinveteen).

Paista jauheliha ja kuullota sipulit.

Raasta porkkana.

Sekoita makaronit, jauheliha+sipuli ja porkkanaraaste keskenään ja lisää joukkoon tuorejuusto.

Kaada voideltuun uunivuokaan.

Valmista munamaito ja kaada laatikon sekaan.

Laita raastettu juusto päällimmäiseksi.

Paista 200 asteessa n. tunti

Mausta valmistuksen yhteydessä oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras2.9g10kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0g0.2kcal0g0g0g0g
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g48kcal3g4.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko14g24kcal1.5g2.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g169kcal10.6g17g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182367