Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 9g11kcal1.9g0g0.4g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.6g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g51kcal4g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko14g25kcal2g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal1g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g179kcal14.2g0.7g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061