Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas1.2g3kcal0.2g0.4g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2.3g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)2.3g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g53kcal3.4g4.2g2.4g1g
Valittu annoskoko14g27kcal1.7g2.1g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.9g1.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g190kcal12.1g15g8.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610