Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Ruisjauho Pirkka0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka1.7g5.8kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Heinz ketsuppi0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Chilikastike (Hp)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.7g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1.9g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g60kcal3.4g5.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko14g30kcal1.7g2.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.9g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g211kcal12.1g19.1g7.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890