Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 6.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vadelma 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa1.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g14kcal0.4g2.6g0g0.6g
Valittu annoskoko14g7kcal0.2g1.3g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.7g0g0.2g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9.2g0g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384