Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.1g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.1g12kcal0.5g0.1g1.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1.9g12kcal0.5g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g97kcal3.6g1g8.6g0g
Valittu annoskoko14g49kcal1.8g0.5g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g24kcal0.9g0.3g2.2g0g
Arvot/100g100g340kcal12.6g3.5g30.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345