Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton8.8g10kcal2g0g0.2g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g1.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g0.8g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria0.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g0.2g1.3kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g49kcal4.6g1.2g3g0.2g
Valittu annoskoko14g24kcal2.3g0.6g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal1.2g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g170kcal16.1g4.2g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756