Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g5g11kcal1g0g0.9g0g
Sika-nautajauheliha2.5g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen (100g)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g47kcal3.6g1.4g3g0g
Valittu annoskoko14g24kcal1.8g0.7g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.9g0.4g0.8g0g
Arvot/100g100g167kcal12.7g4.9g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813