Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio5.5g4.9kcal0.2g0.3g0.3g0g
Paprika vihreä 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g29kcal2g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko14g15kcal1g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g101kcal6.9g2.1g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251