Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g7.8g5.5kcal1.3g0g0g0g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%3.9g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g19kcal2.6g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko14g10kcal1.3g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.7g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g66kcal9g0.7g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968