Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)3.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)5.3g6kcal1.4g0g0g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g39kcal4.8g0.4g2g0g
Valittu annoskoko15g20kcal2.4g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g135kcal16.6g1.4g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813