Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g9g16kcal0.6g3g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g4.7g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g54kcal3.8g6.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko15g27kcal1.9g3.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g188kcal13.1g21.4g4.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943