Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g4.2g15kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Paistijauheliha, snellman4.2g7.1kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g4.7g7.6kcal0.4g0.6g0.4g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g64kcal2.8g7g2.4g0.6g
Valittu annoskoko15g32kcal1.4g3.5g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.7g1.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g220kcal9.7g24.1g8.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716