Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32.6g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala2.6g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,31g0.7kcal0.1g0g0g0g
Tonnikala vedessä 1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla)1g2kcal0.4g0g0.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.3g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g1g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g43kcal4g3.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko14g22kcal2g1.9g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal1g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g151kcal14g13.3g4.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163