Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.6g3.1kcal0g0g0.3g0.1g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Ketsuppi 1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g25kcal2.4g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal1.2g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g86kcal8.2g4.1g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073