Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g0.8g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g2.6g6kcal0.3g0.4g0.4g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g23kcal1g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko14g11kcal0.5g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g79kcal3.5g6.3g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337