Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio6.8g4.4kcal0.7g0.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Mansikka 5.5g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g16kcal1.8g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko15g8kcal0.9g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.5g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6.2g5.5g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191