Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kaurahiutale 0.9g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 2.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g2.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g59kcal1.2g7g2.6g0.6g
Valittu annoskoko14g29kcal0.6g3.5g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.3g1.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g206kcal4.2g24.5g9.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000