Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.8g2kcal0.1g0.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g62kcal4.4g0.2g4.6g0.8g
Valittu annoskoko15g31kcal2.2g0.1g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal1.1g0.1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g215kcal15.2g0.7g15.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169