Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg7.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Atria kevyt jauheliha3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g26kcal1.6g2.2g1.2g0g
Valittu annoskoko15g13kcal0.8g1.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.4g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g89kcal5.5g7.5g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643