Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g57kcal3g6.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g28kcal1.5g3.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.8g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g194kcal10.3g23.3g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118