Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.9g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)7g2.8kcal0.3g0.5g0g0g
Mustikka metsä- 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g34kcal1.2g3.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko15g17kcal0.6g1.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.3g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g117kcal4.1g11g6.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111