Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.3g22kcal0.8g4.5g0.1g0.2g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g51kcal2g9.4g0.2g1g
Valittu annoskoko15g25kcal1g4.7g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.5g2.4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g173kcal6.8g32.2g0.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590