Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Hapankaali 4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.3g8.5kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g58kcal2.4g5g3g0.4g
Valittu annoskoko14g29kcal1.2g2.5g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.6g1.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g200kcal8.3g17.4g10.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150