Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8.8g20kcal1.5g0g1.5g0g
Korppujauho 1.6g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g73kcal4.4g3.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko15g37kcal2.2g1.6g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal1.1g0.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g250kcal15g10.9g15.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298234