Hirvenlihakeitto

Suolaa, maustepippureita 10kpl, persiljaa, laakerinlehtiä 3kpl, grillimaustetta ja valkosipulijauhetta sekä lihaliemikuutiot.

keitä lihaa mausteliemessä n.1.5h, siivilöi liemi ja paloittele liha.

laita liemi ja lihat takaisin kattilaan ja lisää muut ainekset ja vettä, keitä 30-40 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3747 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Hirvenliha 3.1g3.5kcal0.7g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g15kcal1.6g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko15g8kcal0.8g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal5.4g4.8g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320594