Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow3.9g14kcal0.3g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g65kcal3.6g6.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko15g33kcal1.8g3.2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.9g1.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g222kcal12.2g21.8g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728