Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g6.8g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g32kcal2.2g1g2g0.2g
Valittu annoskoko15g16kcal1.1g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.5g3.4g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811