Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g7.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Herkkusieni, paistettu 3.9g3.9kcal0.1g0g0.4g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.4g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Metvursti kestomakkara0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g26kcal1.2g0.4g2g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.6g0.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g90kcal4.1g1.4g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373562