Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g1.5g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g10kcal0.6g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko15g5kcal0.3g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g34kcal2g4.1g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397