Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g1.7g8.9kcal0.1g1g0.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Appelsiinimehu, Rainbow3.8g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g96kcal1.2g12.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko15g48kcal0.6g6.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g24kcal0.3g3.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g325kcal4.1g42.6g14.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219835