Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g2.3g2.2kcal0.4g0g0g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g2.3g2kcal0.3g0g0.1g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g0.6g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g17kcal1.6g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko15g9kcal0.8g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g58kcal5.4g2g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920