Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot2.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g25kcal1.8g1.6g1g0g
Valittu annoskoko15g13kcal0.9g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g86kcal6.1g5.4g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320