Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Muna, annos 60g0.8g0.7kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%3.9g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu4.3g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2g7.1kcal0.3g1.4g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Muna, annos 60g1.2g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g41kcal1.8g4.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko15g21kcal0.9g2.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.5g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g140kcal6.1g16.3g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52369