Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)7.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g3.5g12kcal0.6g1.8g0.3g0.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.6g7.9kcal0.2g1.4g0g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g68kcal2.2g7g3.2g2g
Valittu annoskoko15g34kcal1.1g3.5g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.6g1.8g0.8g0.5g
Arvot/100g100g227kcal7.4g23.5g10.7g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528