Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g2.7g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Punajuuri 3.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g22kcal1.2g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko15g11kcal0.6g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.1g6.1g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363