Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)2.6g1.7kcal0.4g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Herne 1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g17kcal1.4g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko15g9kcal0.7g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal4.7g4.1g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170