Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta0.7g1.8kcal0g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.8g10kcal1.1g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g1.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g40kcal3.4g2g2g0g
Valittu annoskoko15g20kcal1.7g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g137kcal11.5g6.8g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159