Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Merilohifile, norja12g20kcal2g0g1.3g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g2.9g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g51kcal4.2g0.2g3.8g0g
Valittu annoskoko15g26kcal2.1g0.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal1.1g0.1g1g0g
Arvot/100g100g172kcal14.2g0.7g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497