Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Keittojuurekset, apetit1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 2g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g9kcal0.8g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko15g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g30kcal2.7g2.7g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600