Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g4.9g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g7.3g26kcal0.3g5.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g65kcal1.6g12.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko15g33kcal0.8g6.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.4g3.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g218kcal5.4g40.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483