Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.1g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g12kcal0.6g0.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko15g6kcal0.3g0.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2g1.3g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190