Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen8.8g25kcal1g4.3g0.6g0.3g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g3g12kcal0.2g0.1g1.2g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g3.2g12kcal0.5g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g98kcal3.4g9g5.8g0.6g
Valittu annoskoko15g49kcal1.7g4.5g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g24kcal0.9g2.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g325kcal11.3g30g19.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890