Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g4.7g7.7kcal0.9g0g0.5g0g
Herkkusieni 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.9g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g28kcal2.2g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g14kcal1.1g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal7.3g4.7g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726