Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1.7g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g2.7g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g1.9g5.8kcal0.2g1g0.1g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%2.1g5.9kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal4.4g2.6g2.8g0g
Valittu annoskoko15g27kcal2.2g1.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1.1g0.7g0.7g0g
Arvot/100g100g181kcal14.8g8.7g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364