KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g3.5g4.6kcal0.6g0g0.2g0g
Findus wokki Classic 500G2.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g25kcal1.6g2.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.8g1.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.4g7.4g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865