Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g27kcal1.6g1.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko15g14kcal0.8g0.6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g91kcal5.3g4g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423