Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl5.1g6.1kcal1g0g0.2g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g3.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Hunaja 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g23kcal2g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko15g11kcal1g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g75kcal6.7g5.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902